OM OSS

Ett riktigt hantverksarbete på dina villkor
Jag är utbildad möbeltapetserare och tillverkar din sänggavel på beställning helt efter dina önskemål. Storlek, form, tyg och detaljer diskuterar vi fram tillsammans. Exklusiva tyger från utvalda leverantörer och ett riktigt svenskt hantverksarbete garanterar att du blir nöjd och får en exklusiv, trivsam och snygg sänggavel som du är helt ensam om. Tillverkningen sker för hand i min verkstad i Vasastan i Stockholm.

Lyft din sovrumsmiljö
En stoppad och klädd sänggavel av material i hög kvalitet ger en trivsam ombonad känsla i din sovrumsmiljö och lyfter en redan påkostad säng, sängram eller sängstomme till nya höjder. Varför inte överraska din partner med en dekorativ huvudgavel som gåva?

Måttbeställ och välj tyg
Du kan själv bestämma alla mått, men normalt rekommenderar jag en höjd på 90 cm, räknat från madrassens ovansida, och de vanliga sängbredderna 120, 140, 160 och 180 cm. Är du ute efter en sänggavel till en barnsäng så är bredden oftast mindre, dvs 80 eller 90 cm. För sänggavlar till barnrum finns helt fantastiska tyger att välja bland, bla från Designers Guild.

Telefon: 070 691 95 72
Email

Adress: Upplandsgatan 25
113 60 Stockholm

Hantverksmässigt tillverkade sänggavlar

Hantverksmässigt tillverkade sänggavlar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s